Jason Derulo stiže u Zagreb u sklopu svoje turneje “777 World Tour”

0
168

Megapopularni Jason Derulo po prvi put dolazi u Hrvatsku – 27. listopada 2018. godine Jason Derulo će nastupiti u Areni Zagreb u sklopi svoje turneje “777 World Tour”.

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač. Vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka, ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se Derulo smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

I dok je svjetska promotivna turneja pod nazivom „777 World Tour“, u sklopu koje će 27. listopada u organizaciji Star produkcije posjetiti i Zagreb, već krenula, njegovi obožavatelji diljem svijeta željno iščekuju novi album „777“, koji samo što nije izašao.

Derulo obećava da će upravo taj album biti muzički najzrelije izdanje do sada. Novi album će ujediniti pjesme koje pozivaju da plešete, ali i one koje pokazuju i vrlo emotivnu, ranjivu stranu Jasonovog izričaja vodeći nas kroz priče iz njegovog osobnog života.

Ulaznice možete pronaći u sustavu Eventima, a sve dodatne informacije u vezi koncerta možete pronaći na Facebook eventu organizatora.