Subota, 23 rujna, 2023

Izložba fotografija povodom Dana Travnog 2021: Travno – Život i transformacije

Sadržaj donosi zagrebackimagazin.hr

Tijekom ožujka i travnja KUC Travno u suradnji s Mjesnim odborom Travno imao je natječaj za fotografiju u kojem je pozvao  stanovnike i bivše stanovnike Travnog, stanovnike susjednih naselja, ali i cijelog Zagreba, te sve goste i slučajne prolaznike da fotografiraju naše Travno ili nam pošalju stare fotografije. Teme su bile Živjeti u TravnomCovid refleksijeNekad i danas. 

“Neizmjerno nas veseli što smo potaknuli naše susjede i sugrađane da otvore „bombonjere“ sa starim fotografijama, da love objektivom boje i odraze začudnih prirodnih fenomena, bilježe novu nam Covid i neCovid svakodnevicu, kvartovske gradnje i razgradnje, druženja, ali prije svega što smo ih ponukali da širom otvorenim objektivom pogledaju ono manjkavo ali i sve ono lijepo i nezamjenjivo u našem kvartu. Sve skupa je rezultiralo jednom predivnom izložbom povodom Dana Travnog.” poručuju organizatori.

“Ovim putem Vas pozivamo da pogledate Vašu i našu izložbu! Ovu pred Vama, virtualnu, ali i onu, nešto drugačiju, u galeriji Kulturnog centra Travno. Izložbu možete pogledati do 27. svibnja, radnim danom od 10.00 do 19.00 sati.”

Online izložbu možete pogledati na linku klikom ovdje.

Slične objave