INmusic festival 2020: Dobra zabava je zajamčena! Pogledajte popis headlinera

Ovogodišnji, 15. INmusic festival, koji će se održati od 22. do 24. lipnja, okupit će mnoge zvijezde svjetske glazbene scene. Festival suvremenih glazbenih izričaja, na koji svake godine dolazi velik broj mladih iz Hrvatske, ali i inozemstva, i ove se godine održava u poznatom ambijentu zagrebačkog parka Jarun, gdje će biti smješten i kamp.

Donosimo imena do sada poznatih headlinera. Tako je potvrđen nastup američkog rock sastava The Killers. U petnaest godina djelovanja izdali su pet multiplatinastih studijskih albuma, imaju desetke globalnih hitova, a njihovi su nastupi redovito rasprodani. Tako je već rasprodana i turneja u Velikoj Britaniji i Irskoj u 2020. godini kojom najavljuju i šesti album. Stoga će nastup na INmusic festivalu za sve ljubitelje njihove glazbe biti pravi doživljaj.

Na Jarunu će u sklopu europske turneje također nastupati i Beck, sedmerostruki dobitnik Grammyja koji je do sada izdao četrnaest studijskih albuma te je, kao beskompromisni istraživač glazbenih žanrova i novih zvukova, stekao status vjerojatno najoriginalnijeg i najkreativnijeg glazbenika alternativnog rocka proteklih desetljeća. S obzirom na njegove uvijek rasprodane koncerte, INmusic je odlična prilika da poslušate tog jedinstvenog, svjetski poznatog glazbenika.

Treći već potvrđeni headliner su multiplatinasti i Grammyjem nagrađeni kalifornijski alternativni rockeri Deftones koji u svojem originalnom glazbenom stilu balansiraju istražujući krajnosti agresivnog metal zvuka i elemenata psihodelije i shoegazea.

Također je već potvrđen nastup folk rock sastava The Lumineers koji su svjetsku glazbenu scenu osvojili hitom „Ho Hey“. Oni se svrstavaju u novu generaciju glazbenih autora koji opus grade na jednostavnom i iskrenom glazbenom izričaju te su zahvaljujući tome u SAD-u u najužem krugu najuspješnijih live bendova i rado su viđeni na glazbenim festivalima u svijetu.

Ulaznice za INmusic festival već su u prodaji putem INmusic festival webshopa.

Slične objave