Danas su zagrebačkim ulicama prošetali – zombiji! Zombie walk javno je okupljanje koje se po prvi put održalo u Zagrebu, a okupilo je fanove horor filmova, posebno onih filmova čija se radnja vrti oko zombija.

Zombie walk je zabavan i zanimljiv “javni performans” koji na jednom mjestu okuplja masu ljudi zaljubljenih u žanr horor filmova, serija i likova zombija u bilo kojem obliku te umjetnika i kreativaca koji aktivno sudeluju u osmišljanju i izvođenju nevjerojatnih likova, kako na sebi tako i na drugima.

Šetnja je započela na Trgu Republike Hrvatske, ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta, a sudionici su prošetali preko Masarykovom, Gundulićevom, Varšavskom, Cvjetnim trgom, Ilicom, Trgom bana Josipa Jelačića, parkom Zrinjevac odakle su se preko glavnog zagrebačkog trga uputili prema Tkalči.

U nastavku pogledajte dio atmosfere s prvog zagrebačkog Zombie Walk-a.

Više fotografija:

http://licegrada.media/prvi-zagrebacki-zombie-walk/

Sviđaju vam se fotografije portala Lice Grada? Pogledajte našu bazu zagrebačkih fotografija smještenu na portalu licegrada.media gdje možete pronaći više od 55.000 raznih kadrova sa zagrebačkih ulica!

Istražite Lice Grada: