Srijeda, 28 veljače, 2024

Gornjogradske coprnice kreću u nove pustolovine: Pridružite im se u večernjoj šetnji

Nakon prisilne pauze izazvane pandemijom koronavirusa, Gornjogradske coprnice ponovno kreću u pustolovine! U nastavku pročitajte poziv naših najdražih coprnica i pridružite im se u večernjoj šetnji zagrebačkim ulicama.

“Gornjogradske coprnice ponovno kreću u pustolovinu! Pridružite nam se na noćnoj šetnji našim divnim Gradecom!

Postanite dio naše družbe a mi zauzvrat razotrivamo svoje vještičje tajne. Što se kroz stoljeća u coprničkim kotlima kuhalo, kako se čaralo, vračalo i bajalo. Priča o coprnicama razotkriva ljudsku narav. U molbama upućenim vještici skrivaju se skrivene čežnje, šapat srca, slomljeni duh, ranjena taština. Ono što nikome ne bi rekli, rekli bi nama. Poslušajte priče ne samo o tome kako se nekoć bavilo magijom o gradu, već i o tome kako su srca pucala, željela, kako se osveta kovala ili san pretakao u čarobni napitak,

Vještice nisu žene, one su skriveni šapat vaših čežnji. One nisu samo žrtve progona, već i žene s imenima i poslovima. Dopustite da vam predstavimo stvarne povijesne žene dovoljno hrabre da budu vještice; moćnu Katu Cankovicu, drsku plemkinju i Sybillu, biće što i nije s ovog svijeta, a bar imenima mnoge Barice, Dragice i Margarete čija je osobna povijest tkivo ovog grada. Dopustite i da vas prožmemo magijom ovog grada, jer njegova čarolija kola kroz sve nas!

Vidimo se u PUSTOLOVINI!

BROJ OSOBA OGRANIČEN NA 20.

Cijena ulaznica je magičnih 121,00 kn po osobi, za djecu do napunjenih 13 godina je 90,00 kn. Djeca do navršenih 5 godina sudjeluju besplatno.
Minimalan broj šetača da bi se izvedba održala je 15 odraslih osoba.

Prijave molimo na info@zgc.hr, FB poruke ili mob 091/6067770

Rezervacije obvezne radi ograničenog broja mjesta!

Čini su bačene i morate doći!”

Slične objave