Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Fuliranje Gourmingle završava dočekom Nove godine uz Tribute to Dino Dvornik i Svemirka

Preostalo je svega još nekoliko dana do zatvaranja Fuliranja i gourminglanja. Zabava na Strossmayerovom trgu utihnut će 1. siječnja 2020., no do tada očekuje nas sjajan glazbeni program, uz gastro delicije na više od 30 kućica i mnogobrojni tekući okusi.  

Uz odličnu glazbenu vibru 27.12, u petak, od 17 do 21 zagrijavat će nas svojom pop playlistom i rock antologijom glazbeni urednik radija 101, Slavin Balen, a od 21 h stage preuzimaju Kuzma&Shaka Zulu i prebacuju na “summer mode”. U subotu, 28.12 glazbeniramo od 13 h uz Doru Trogrlić, a od 16 sati miks pult preuzimaju Nick Colgan&Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga. Nedjelja, 29.12, naš je tradicionalan Family Day, u 11 sati nastupa dječji zbor. Od 13 h za atmosferu će se pobrinuti Matt Shaft, a glazbeni program nastavlja se DJ’iranjem od 17 sati uz Zaka. U ponedjeljak, 30.12 od 17 sati poslušajte ritmove odličnog benda Elephant Hump, a Souldbader nastavlja sa svojim DJ ritmovima od 19 h. Zadnjeg dana Fuliranja, 31.12. u utorak, zagrijavanje počinje od podneva uz Iliju Rudmana i glazbu 70-ih i 80-ih te Pepija Jogardea, DJ’irat će sve do 23 sata, kad nam stiže Tribute to Dino Dvornik. Uz Jače manijače nazvat ćemo Ljubav imenom vašim i tako uploviti u Novu 2020. Svemirko će nas zabaviti svojim emo macho pop ritmovima od 00.30 a nakon njih DJ pult preuzima Pepi do music finisha.

U subotu, 28.12. će se u Samsung Holiday House na Fuliranju ušuljati i poznati likovi iz Ratova Zvijezda, Darth Vader i Skywalker, a očekuju vas na selfiranju od 17 do 19 h. Tu je i originalna ponuda novogodišnjih darova: Fermaj Tovara pripremio je istarski Panetone, The Garden Bar&Kitchen nudi zgodan pivski paket, a Biomania ručno rađene praline, domaći organski med i organske rakije i likere Mashtel. 

Naši ugostitelji pripremaju pravu rapsodiju tekućih okusa. Nestrpljivo vas očekuju kokteli,  hladna i kuhana vina, nježne i ljute rakije (Rakijarnica, Vodnjanka, B.A.B Piantina, Black Pepper i Fermaj Tovara) koje griju dušu i tijelo, a za one nesklone alkoholu tu su vruće čokolade (Le Kolač), čajevi s dodacima (Biomania i Market by T&T) te bezalkoholni kokteli (Molecular bar).  Dimne koktele, hit ovogodišnjeg Fuliranja, ugledat ćete na Molecular baru: topli punč, London Hot Gin ili aromatični opojni Irish Smuggler s cijeđenom narančom, sokom jabuke, limetom, đumbirom, cimetom i viskijem.

Svoj topli napitak možete sami dekorirati odabranim začinima na kućici Most Unusual Bazzar by Botanica. Probajte jedini Grinch koji će vas dovesti u veselo adventsko raspoloženje ili njihov topli Hendricks od malo toplog vina, čaja, začina, bobičastog voća i naravno, gina vrhunske kvalitete. SOI se ponosi svojim popularnim koktelima u limenci, a Gingle Bells s posebnim kuhanim ginom obogaćenim čudesnim začinima. Više volite nešto kratko, a možda i slatko? Eksploziju okusa doživjet ćete na Pastel by TasteAtlas dok pijete njihov Bombardino, mali alkoholni shooter od jaja sa šlagom, hit talijanskih skijalištima. Poigrajte se okusima rakija na Rakijarnici (centralni šank) i isprobajte posebnu božićnu rakiju od jabuke i cimeta, badema, masline, smokve, ili pak nešto klasičnije okuse kao što je orah, borovnica, višnja ili klasik svih klasika, vilja. Želite isprobati sve? Moguće! Uzmite desetku za ekipu, 10 rakijica po promotivnim cijenama. 

Sve o ovogodišnjem izdanju manifestacije Advent u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada, možete pronaći na stranici licegrada.hr/advent.

Slične objave