Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Donosimo najnoviju ponudu poslova na području Zagreba

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pfizer zapošljava na poziciji Oncology Brand Strategy Manager – Croatia (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 11.12. Traži se visoka stručna sprema iz ekonomije ili medicine, prethodno iskustvo, odlične komunikacijske i organizacijske vještine, usmjerenost na ciljeve i preuzimanje odgovornosti. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i široki raspon mogućnosti za profesionalni razvoj. Prijavite se.

Pepco traži specijalista za ljudske resurse (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 20.11. Uvjeti su radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, aktivno poznavanje slovenskog i engleskog jezika, poznavanje MS Office-a. Poslodavac osigurava siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, rad u međunarodnom ozračju, popust za zaposlenike. Aplicirajte.

Metro traži pojačanje na pozicijama: specijalist za aplikacije (m/ž) i specijalist kategorije gastro opreme i kuhinjskog programa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 18.11. Traži se minimalno viša, odnosno visoka stručna sprema te dvogodišnje radno iskustvo. Potrebno je napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se ovdje.

Kofein d.o.o. zapošljava na pozicijama: content manager (m/ž), community manager (m/ž), account executive (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 16.11. Na željeni posao aplicirajte ovdje.

Life Potential organizacija traži voditelja financija i projekata (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 17.11. Traži se osoba s minimalno dvije godine radnog iskustva, dobrih organizacijskih vještina, samostalna, ali spremna na rad u timu. Potrebno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Decathlon Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji IT Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 20.11. Traži se osoba sa strašću prema sportu. Očekuju se prilagodljivost na nove situacije i izazove, upornost, odgovornost, autentičnost, želja za pomoći. Provjerite više i aplicirajte.

CCPorter zapošljava na poziciji Sales Specialist with Croatian (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave 27.11. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, bonuse i benefite. Uvjeti su mogućnost komuniciranja na poljskom ili engleskom jeziku i iskustvo na pozicijama povezanima s korisničkom službom. Prijavite se na linku.

Ziegler zapošljava na poziciji programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

Cuspis d.o.o. traži voditelja ureda (m/ž) i SQL analitičara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 20.11. Poslodavac nudi rad u stabilnom poduzeću u malom timu, izazovnu radnu okolinu, stabilna primanja, priliku za učenje i mogućnost napredovanja. Na željeni posao aplicirajte putem linka.

Pliva zapošljava u Zagrebu na pozicijama: administrator za ljudske potencijale sa znanjem engleskog jezika (m/ž), IT menadžer poslovnih aplikacija za digitalne kanale (m/ž), viši IT poslovni analitičar za sustave upravljanja dokumentacijom (m/ž), viši IT poslovni analitičar, IT R&D Labs (m/ž). Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Slične objave