Utorak, 5 prosinca, 2023

Dani Pešče 2022: Donosimo cijeli raspored ove zabavne manifestacije

Odbrojavamo do početka manifestacije Dani kulture na Pešči 2022, kulturno-zabavna manifestacija koja će se u periodu od 13. do 18. lipnja 2022. godineo držati u Centru kulture na Peščenici, te u gradskim knjižnicama Peščenice (S. S. Kranjčevića u Zapoljskoj 1 i I. B. Mažuranić u Laurenčićevoj 8.

Petnaestu godinu godinu za redom, manifestacija će predstaviti sav kreativni potencijal ove zagrebačke četvrti, a s ciljem senzibilizacije stanovnika kvarta prema kulturi, glazbi, plesu i umjetnosti. S nestrpljenjem očekivani Dani kulture na Pešči u tjedan će dana stanovnicima svog velikog kvarta, ali i svim ostalim Zagrepčanima, pokloniti bogat i raznovrstan program u kojem se isprepliću razne umjetnosti; od glazbenih i plesnih produkcija, kazališnih predstava dramskog studija, raznovrsnih radionica, izložbi, predavanja, predstavljanja književnih dijela i susreta, akcija, savjetovanja, iluzionističkog performansa, koncerata vrhunskih glazbenika.

Ulaz na sva događanja je slobodan!

Vrhunac manifestacije započeti će u petak 17. lipnja, kada će publika imati priliku pogledati predstavu Anuilh/Sofoklo: Antigona, u izvedbi Divan teatar, redatelja Christiana Jean-Michel Jalžečića, nagrađenu za najbolju predstavu na 54. Festivalu kazališnih amatera Zagreba. 

Posljednji dan programa započeti će u 19.00h otvorenjem završne izložbe polaznika Likovnog studija Centra Knap, a nastaviti će se od 20.00h zatvaranjem izložbe Utkano pod kožu uz razgovor s autoricama

Za kraj Dana kulture 2022. u subotu 18.06., sprema se swing koncert u atriju Centra, kada će atmosferu zagrijati i rasplesati sjajne GELATOSISTERS!

Tekst: Press

Slične objave