Četvrtak, 28 rujna, 2023

Dani čokolade i kave u Zagrebu: Pogledajte raspored događanja

Nakon uspješno održanog eventa Dani čokolade i kave 2022., na rasporedu je još jedna manifestacija u prostoru Family malla u Škorpikovoj 11 u Zagrebu od 23. do 26.02.2023. u organizaciji Muzeja čokolade Zagreb i uz potporu Barry Callebauta.

Posjetitelje ove godine očekuje gotovo 50 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Italije. Artisan i craft čokolatijeri, specialty roasteri, svjetski brendovi iz segmenta kava, proizvođači slastica, šalica, aparata za kavu, ručno izrađene prirodne kozmetike na bazi kakaa i kave… 

Odrasli posjetitelji plaćaju cijenu ulaznice od 3,00 eura, dok djeca do 18 godina ulaze besplatno. Osim ulaza u oba Paviljona Family malla ulaznica garantira i pristup na 19 pokaznih radionica (rada s čokoladom, izrade kozmetike na bazi kave i kakaovca, latte arta na kavi, ručne izrade pralina te desetominutnog kušanja čokolada), pop-up izložbi Muzeja čokolade Zagreb na 15 punktova u Family mallu, gledanje umjetničkog performansa akademskog kipara dr. art. Petra Popijača koji iz masivnih blokova čokolade stvara skulpture te mogućnost sudjelovanja u nekoliko humanitarnih akcija.

Posebno su organizirane i 22 kreativne i glazbene radionice za djecu uzrasta od 7 do 12 godina na kojima će imati priliku naučiti stvarati instrumente iz recikliranih materijala te koristiti ih (i naposlijetku ponijeti doma). Sudjelovanje stoji 6,00 eura po radionici.

Tekst: Press

Slične objave