VijestiDogađanja u ZagrebuDanas na Zrinjevcu započinje 7. festival slastica Slatki gušti

Danas na Zrinjevcu započinje 7. festival slastica Slatki gušti

Danas na Zrinjevcu započinje desetodnevni festival slastica Slatki gušti! Zrinjevac će od 17. do 27. lipnja postati mjesto gdje ćete moći uživati u kolačima, tortama, sladoledima i palačinkama. Ima li boljeg mamca od navedenih slastica?

Najbolje zagrebačke slastičarnice natjerat će vas da dijetu odgodite za neki drugi ponedjeljak, a kada vam zatreba predah od slatkog tu su fina vina i šampanjci, ali i zdravi voćni sokovi za osvježenje. 

Ako ste osim u degustaciji izvrsni i u okretanju palačinki ili pak znate pogoditi sastojke kolača nakon samo jednog griza, nećete se smijati samo zbog povišenog šećera, već i zbog osvojenih nagrada.

Za trošenje kalorija bit će zaduženi bendovi koji će kroz cijeli festival održavati treninge.

Festival je idealna prilika i za druženje s omiljenim blogericama – najpopularnije dovodimo na Zrinjevac gdje će se održati blogerska konferencija, a stiže nam i blogerica iz inozemstva koju na Instagramu prati više desetaka tisuća ljudi! Osim zalogaja za degustaciju blogerice će vas počastiti i pokojim savjetom na kulinarskim radionicama. Nema više lijepljenja muffina za košarice i suhih biskvita!

Ove godine upoznat ćete zanimljive majstore slastičarstva i isprobati sasvim nove torte koje se pripremaju za već tradicionalni Tortoboj. Ne zaboravite se uključiti i u spektakularno otvorenje festivala jer možete osvojiti bogate nagrade!

Sve dodatne informacije, kao i raspored festivala, možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Naslovne teme