Četvrto izdanje Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula

U organizaciji Udruge Međunarodni dječji festival Čarobna frula i Hrvatskog društva skladatelja 01. i 02. prosinca 2018. godine, u maloj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, održat će se 4. Međunarodni dječji festival Čarobna frula.

Festival Čarobna frula je solistički festival dječje pjesme, zajedništva, radosti i prijateljstva. Natjecateljskog je i humanitarnog karaktera. Festival se održava pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba. Ove godine odabrano je 60 pjesama i ukupno 70 djece solista iz 12 zemalja (Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Rumunjska, Bugarska, Malta, Makedonija, Kosovo, Liberija, Turska i Hrvatska).

Festival je namijenjen djeci, solistima u dobi od 3 do 15 godina koja uživo izvode kvalitetne originalne autorske dječje pjesme prilagođene svom uzrastu, a program će voditi Doris Pinčić Rogoznica.

Svečano finale održava se 2. prosinca 2018. godine u 17 sati u kojem će kao gosti nastupiti i brojne RTL Zvjezdice, a djecu će zabavljati i najbolji hrvatski Mađioničar Luka Vidović.

U sklopu Adventskog programa Fuliranje, natjecatelji će 2. prosinca 2018. godine nastupati uživo na Trgu J. J. Strossmayera (između Zrinjevca i Trga kralja Tomislava) od 10.30 do 12 sati, voziti se u Veselom božićnom tramvaju Djeda Božićnjaka i njegovih vila, razgledati grad koji je će upaliti svoje lampice upravno na dan održavanja Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula, posjeti Muzej iluzija i Hrvatski školski muzej, te razgledati ZOO vrt.

Slične objave