Četvrta kreativna radionica uz izložbu AKIKO SATO: Draw Attention! u MUO

Muzej za umjetnost i obrt vas pozivaju na četvrtu kreativnu radionicu koja se održava uz izložbu AKIKO SATO: DRAW ATTENTION! IZLOŽBA ZA CRTANJE, koja je dio ciklusa Suvremeni umjetnici u Stalnom postavu MUO.

MUO Stalni postav poslužio je japanskoj umjetnici Akiko Sato kao inspiracija za seriju crteža na svili, koji sada, lebdeći u zraku, obogaćuju prostor postava.

Akiko skicira tihe stanovnike muzejskih zbirki, prvenstveno ljudske i životinjske likove. A koga ćete vi skicirati, ovisi samo o vama, odnosno o predmetu koji će vas posebno privući! Okušajte se u crtanju na svili, pod vodstvom umjetnice Akiko Sato i Pedagoškog odjela MUO!

Vrijeme održavanja radionice je u subotu 17. ožujka 2018. godine, od 10 do 12 sati, a u 12 sati pripremit će se otvorenje izložbe radova posjetitelja.

Radionice su pripremljene za sve uzraste i besplatne su uz kupljenu ulaznicu za izložbu: predškolarci besplatno, učenici, studenti i umirovljenici 15, a odrasli 30 kuna. Ukoliko planirate dolaziti više dana, ulaznicu je potrebno kupiti samo prvi put. Prijave za radionicu nisu potrebne.

Slične objave