VijestiDogađanja u ZagrebuČarobna gornjogradska lokacija je spremna za BAŠ NAŠ Advent! Počeli smo odbrojavati

Čarobna gornjogradska lokacija je spremna za BAŠ NAŠ Advent! Počeli smo odbrojavati

Odličan spoj adventske čarolije, sjajne zabave, spektakularnih koncerata poznatih glazbenika i vrhunske ponude hrane i pića koju predstavljaju renomirani zagrebački chefovi, i ove sezone donosi najpoznatija zagrebačka lokacija BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima.

Kultna gornjogradska pozornica na platou Gradec ugostit će čak 24 sjajna koncerta i svirke koje garantiraju idealnu atmosferu tijekom cijelog prosinca.Sasvim sigurno, najiščekivanija atrakcija Adventa, koja svake godine osvaja društvene mreže je Najljepša Adventska fotografija. Magična kulisa na kojoj nastaju spektakularne fotografije i ove je godine zaštitni znak BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima, a obavezno fotkanje s najdražima ne smijete propustiti.

Za sve ljubitelje omiljenog zimskog sporta, u atriju Klovićevih dvora, ove se godine otvara klizalište od pravog leda, koje pruža poseban doživljaj klizanja na jedinom takvom klizalištu u gradu okruženom prekrasnom arhitekturom najpoznatije zagrebačke galerije.

Baš kao u bajci, posjetitelji će u atriju Klovićevih dvora moći uživati u posebnoj božićnoj izložbi kojom se obilježava 30 godina Božićnog piva, na kojoj će biti izložene umjetničke etikete koje su krasile limitirano izdanje Božićnog piva u proteklih 30 godina. Partneri BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima ove sezone su: Hennessy, Nivea, LG, Ožujsko Božićno pivo, Jamnica, Zimsko kuhano vino, Zagrebačka banka, Philip Morris, Cockta, HEP i HP.

Baš kako treba, baš posebno, baš zabavno i baš slasno bit će i ove godine na BAŠ NAŠ Adventu u Klovićevim dvorima.

Raspored koncerata u sklopu Baš Naš Adventa na platou Gradec pronađite OVDJE

RADNO VRIJEME:

ponedjeljak – petka od 14:00h do 00:00h
subotom od 10:00h do 00:00h
nedjeljom od 10:00h do 00:00h
Badnjak od 10:00h do 00:00h
Božić od 17:00h do 23:00h
Stara Godina od 10:00h do 02:00h

Sve o ovogodišnjem izdanju manifestacije Advent u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada, možete pronaći na stranici licegrada.hr/advent.

Naslovne teme