Bundek će ugostiti Pop Up Summer Garden 2022

Ovog četvrtka, 19.05. kreće drugo izdanje Pop Up Summer Gardena na Bundeku. Nakon nekoliko uspješnih ljetnih priča na Tuškancu i prošlogodišnje manifestacije na najljepšem zagrebačkom jezeru Bundek i ovo se ljeto družimo upravo tamo kao Pop Up by The Lake.

Okružje prekrasnog Bundek jezera, zelenilo, vedro nebo i ponešto intimnija atmosfera čine ovu lokaciju jednom od najatraktivnijih, a dugo toplo zagrebačko ljeto postaje još šarmantnije i bogatije za pregršt novih sadržaja u kojima će moći uživati sve generacije.

Pop Up By The Lake donosi mnoštvo glazbe, događanja i raznih aktivnosti. Za najmlađe su spremne zanimljive aktivnosti poput umjetničkih i ECO radionica, face-paintinga i Pop up instalacija u organizaciji Muzeja Iluzija. 

Odrasli će uz navedeni atraktivni filmski i glazbeni sadržaj također moći uživati u slikanju na otvorenom – Pineli & Vino radionicama u organizaciji Art Botega powered by Vinarija Trs. Glazbeni okvir manifestacije upotpunit će nastupi brojnih domaćih DJ eva te akustičnih bendova svih žanrova, a posebna poslastica za ljubitelje filma su filmski klasici u kojima ćete moći uživati ispod otvorenog neba.

Vrhunske ljetne koktele pripremat će iskusni barmeni, a za pripremu klope koja budi okusne pupoljke i nudi pravi kraljevski tretman nepcu zadužen je TAIKA BY SHERPA koji će pripremati burgere s tartufima, ljetne salate a naći će se zalogaji i za najmlađe. Na samom otvorenju moći ćete uživati u pravim ljetnim zvukovima uz DJa Lucu Goyu kojeg će na saxu pratiti Vanja Ileković, a na perkusijama Marin Gregov.

Bijeg od zagrebačke vrućine i betonske džungle do zelene oaze Pop Up By The Lake-a bit će moguć do početka srpnja a sve detalje otvorenja, programa i najave događanja možete pronaći i pratiti na službenoj Facebook i Instagram stranici manifestacije.

Važno je napomenuti da je ove godine Pop Up by The Lake odlučio minimalizirati svoj negativni utjecaj na klimu i u suradnji s Magic Forrest i projektom O2 smanjiti svoj karbonski otisak i tako pridonijeti “CO2” neutralnosti festivala.

Festival će se održavati u periodu od 19.5. do 3.7.2022. godine

Tekst: Press

Slične objave