Utorak, 21 svibnja, 2024

Art Park ponovno u hladovini parka Ribnjak! Pogledajte što nas čeka za vikend otvaranja

Unatoč lošim prognozama za održavanje ljetnih događanja u gradu Zagrebu zbog još uvijek aktualne pandemije koronavirusa, dolazi nam jedan od najpopularnijih događaja koji će ove godine proslaviti svoj peti rođendan – Art Park ponovno u hladovini parka Ribnjak!

Vikend otvorenja planiran je za 19., 20. i 21. lipnja 2020. nakon čega će Art park na Ribnjaku svakodnevno ostati otvoren za druženja sve do 6. rujna 2020.

Osim petog otvorenja tog će vikenda ponovno početi ljeto, a i Svjetski dan glazbe je dan vrijedan da ga provedete u Art parku.

Petak,19. lipnja 2020. / od 16 sati nadalje

► 18 h Jarunsky i Mario Kunštek nas sigurno voze bespućima fine elektronike cijelu večer. Žedni zvuka i hladnih pića nećete biti.

Subota, 20. lipnja 2020. / od 16 sati nadalje

► 17-18:30 h / Melita Omeragic aRT / radionica “Pejzaž”
Na koji način izraditi pejzaž točkanjem? Na ovoj besplatnoj radionici odgovorit ćemo na to pitanje stvarajući u paru! Pointilizam je tehnika kojom ćemo to istražiti. Radionica traje 90 minuta, namijenjena je djeci i odraslima, a broj polaznika je ograničen na 20.
☞ Obavezna prijava na: om.art.radionice@gmail.com

►18 h / Agregat Sun će dodatno zagrijati atmosferu u smjeru ljeta odabirom pravog znalca koji plovi različitim glazbenim morima.

► 20:30 h Ljetno kino / koncert
Ima li boljeg načina za dočekati ljeto od toga da vam Ljetno kino dođe u posjet? Nema. Zato nam se pridružite u jednom od uzbudljivijih glazbenih trenutaka u Art parku dosad. Vozimo prema moru, na toplo.

Nedjelja, 21. lipnja 2020. / od 16h nadalje

► 19 h Matt Shaft / violina & looper pedala
Matej Magdić poznatiji kao Matt Shaft je sjajan mladi glazbenik, kantautor i ulični svirač. Na Svjetski dan glazbe dolazi na Ribnjak sa svojom violinom i looper pedalom.

Da tijekom trajanja Art parku na Ribnjaku nikad nismo žedni pobrinut će se Pivovara Medvedgrad, Pipi, Badel 1862, Jamnica, da imamo dovoljno boja i sprejeva za oslikavanje JUB Hrvatska i Graffitishop, a da su vam bicikli na sigurnome Nextbike Croatia. Filmski ljetni program podržat će HSM informatika i Acer, a Fraktura – najbolja literatura će nam omogućiti da čitamo cijelo ljeto na Ljuljačci za čitanje. Floraart Zagreb i dm drogerie markt Hrvatska će učiniti Art park još ljepšim mjestom za boravak. Također, Art park se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba (Zagreb) i Grada Zagreba.
Hvala im na tome!

Slične objave