Subota, 18 svibnja, 2024

Art park nas vraća u neka prošla vremena – Posjetite zagrebački vremeplov na Ribnjaku!

Kažu da nije dobro vraćati se u prošlost, nego gledati u budućnost, no neka prošla vremena bila su zaista sjajna i treba ih se sjećati i podsjećati. Jedno od njih je Zagreb sredinom prošlog stoljeća, u vrijeme kada je javno kupalište na Savi bilo pravi pravcati hit!

Osim zbog sunčanja i osvježenja od ljetnih vrućina, dolazilo se ovdje udvarati, klafrati i pokazati.

O ovom zanimljivom periodu u životu grada, priča i etiketa na pivu Ljeto u Zagrebu, kojim ćete se moći osvježiti u hladovini najljepšeg zagrebačkog parka – Art Parka u subotu, 25.7. na tematskom tulumu – pokušat će se oživjeti upravo taj period u prošlosti našeg grada – glazbom, stajlingom i atmosferom.

Osim finog, hladnog pivskog osvježenja, priprema se i glazbeni vremeplov s najboljom glazbom 50-ih i 60-ih godina koju vam bira DJ Kuna, a za sve vas koji se posebno potrudite dočarati atmosferu tog razdoblja, pripremljene su super nagrade!

Nagrade slijede u kategorijama: najbolji stajling i najbolji plesni par.

1. BIRA SE NAJBOLJI STAJLING!
Vaš doprinos ovom putovanju u prošlost bit će velik ukoliko dođete odjeveni u stilu 50-ih ili 60-ih, a organizatore će čekati težak zadatak da odaberu najbolji stajling te večeri. Modne inovacije tog razdoblja u velikoj su upotrebi i dalje, pa preroštajte po ormarima svoji djedova, baka, roditelja, zbigecajte se, prošpancirajte po hladovini Art Parka i možda baš vi ponesete kući naše Ljeto u Zagrebu.

2. NAJBOLJI PLESNI PAR
Obucite cipelice plesalice i pokažite što znate na plesnom podiju! Par koji za svoj ples dobije najveći pljesak od publike, osvojit će čestitke, naše divljenje, ali i super nagradu!

HAPPY HOUR
Od 20 do 21 sat Ljeto u Zagrebu = 15 kuna!

Sezonac Art parka je belgijsko pšenično pivo s dodatkom kore gorke naranče i korijandera. Prava ljetna poslastica!

Zbigecajte se, pa na štrapacir u Art Park na Ribnjaku, u subotu, 25.7. od 20 sati!

Slične objave