Srijeda, 21 veljače, 2024

Adventski sjaj u Hotelu Esplanade: ‘FOOLING AROUND: Sparkling Edition’ na terasi Oleander

Zagrebački hotel Esplanade ove godine ponovno postaje središte adventskih zbivanja s događanjem “FOOLING AROUND: Sparkling Edition” na svojoj terasi Oleander. S početkom 1. prosinca i trajanjem sve do 1. siječnja 2024., ovaj hotel nudi jedinstveno adventsko iskustvo s prekrasnim pogledom na secesijske građevine grada. Uživajte u nezaboravnoj atmosferi uz vrhunski glazbeno-scenski program i delicije domaće gastronomske scene.

Pridružite se glavnoj chefici Ani Grgić Tomić i njezinom timu na kreativnoj street food sceni s jela kao što su marinirana junetina, crostata s bakalarom i domaći kroketi s kulenom. Ne propustite ni vruće clafoutis i brownie od čokolade i tonke koje priprema Esplanadina slastičarka Mirjana Špoljar. Topli kokteli, poput Honeymoona i Shtrookla Puncha, koje potpisuje Vjenceslav Madić Master Kishoni, pružit će toplinu i okus tijekom hladnih adventskih večeri.

Esplanade je već tradicionalno omiljeno mjesto za obiteljska okupljanja i glamurozne događaje, uključujući božićne proslave i doček Nove godine. Iskoristite priliku za smještaj u jednom od raskošnih soba i apartmana ovog povijesnog hotela, uživajte u božićnom popodnevnom čaju u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail baru te doživite svečanu atmosferu tradicionalnog adventskog bruncha u Zinfandel’su.

Za detalje o događanjima pratite @foolingaroundzagreb na društvenim mrežama. Očekuje vas nezaboravan adventski doživljaj u srcu Zagreba s raznolikom gastronomskom i glazbenom ponudom.

Slične objave