Zahvalni Flynn, nepresušan izvor ljubavi i odanosti, traži novi dom

Foto: Helping Animals Cro

Flynn je jedno veliko, nježno srce, nepresušan izvor ljubavi i pusa. Pokazuje svoju odanost, ljubav i zahvalnost svake sekunde i na svakom koraku. Uz Flynna ne možeš biti usamljen. Još uvijek je beba, nema ni godinu dana, ali jako dobro zna kako utješiti, kako nasmijati, kako tmurni dan pretvoriti u najsunčaniji. U sekundi se uvuče pod kozu i zauzme mjesto u srcu. Savršeni pas, poseban pas, ogromno srce.

Spašen je iz romskog naselja i samo on zna sto je prošao. Oporavak je trajao par mjeseci, trebalo je vremena da slomljena nogica zaraste, da se koža i dlaka oporave od demodexa. Danas je on mister medu psima. Mister karaktera, mister ljepote, mister simpatičnosti, mister savršenosti.

Na skrbi je kod Antonia Samac i Nine Balaško koji za Flynna kažu sljedeće: “Mnogo pasa je prošlo kroz nasu kuću i svaki ima svoje mjesto. Flynn je jedan od onih posebnih s kojim će mi se biti neopisivo teško rastati.” Flynn je uredno cijepljen, čipiran, kastriran i redovito čisćen od unutarnjih parazita i vanjskih nametnika. Pse na skrbi kod Nine i Antonia možete pratiti na Facebook stranici Betty.

Foto: Helping Animals Cro

Helping Animals je skupina volontera koja želi pomoći svim starim i novim vlasnicima pasa, svima koji se žele educirati, svima kojima je potrebna bilo kakva pomoć. Svima koji su svjedoci zlostavljanja ili napuštanja ljubimaca, svima koji pomažu napuštenima da pronađu svoj novi dom i obitelj. U sklopu projekta pokrenuta je kampanja Foto njuške koja nudi usluge besplatnog profesionalnog fotografiranja pasa koji traže dom. Osnivači Helping animals: Robert Tomić, Suzana Svečnjak, Tomislav Vukelić i Iva Breški.

Kontakt: helping.any.animals@gmail.com i facebook stranica Helping animals.