VijestiAktualnoZadnji koncert mini glazbene turneje Filmmusicorkestra: Dugave, Sloboština i Savica

Zadnji koncert mini glazbene turneje Filmmusicorkestra: Dugave, Sloboština i Savica

Nakon uspješne premijere koncerta Filmmusicorkestra za Zagrepčane s krova double-deckera, ovaj izuzetno dobro prihvaćen projekt dobiva i svoj nastavak uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba. Tako će se tijekom iduća tri vikenda, ovaj glazbeni autobus provozati i ostalim dijelovima grada, uveseljavajući građane zagrebačkim šlagerima i svevremenskim hitovima s filmskog platna. Na svakoj od stanica pojedinih ruta, double-decker će se zadržavati oko 10 minuta, a točna lokacija zaustavljanja će se određivati na licu mjesta, ovisno o stanju u prometu.

Ova mini glazbena turneja na krovu double-decker autobusa završava u subotu, 23. svibnja u 17:30, drugim dijelom nastupa Tvrtka Stipića & Tango Appassionata kada će šarm zagrebačkih šlagera zapuhati Dugavama, Sloboštinom i Savicom.

Drage Zagrepčane pozivamo da se pridruže ovoj akciji i pjevaju sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i vrtova. Svi slučajni prolaznici se moraju pridržavati mjera zaštite i socijalne distance. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na  FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb, koji je zadnji put pratilo više od 35.000 ljudi.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert se odgađa za prvi slobodan, lijepi, bez padalina dan o čemu ćete biti obaviješteni putem naših kanala.

Naslovne teme