Za kraj svibnja Vintage je pripremio još jednu epizodu besplatnog programa Living Room Sessions u kojem će vještine, emocije i znanja ukrstiti dvoje mladih glazbenika – Voland Le Mat i Gordana Marković (Auguste).

Njegov “Svijet tišine” tjera vas da zaronite duboko u svoju nutrinu, kad kaže “Nije fer” spremno kimnete glavom i zaljuljate se u ritmu, a za njegov „Nigredo“ ne treba vam prijevod – jednostavno ga osjećate. On je Voland Le Mat i svojim je “Faustopojkama” prije punih 9 godina osvojio uši svoje publike koja ga od tada vjerno prati na nastupima. Momir Oljača, kantautor koji na potrebnoj distanci drži “đavla i ludu” trenutno ponovno aktivno radi na novom materijalu, a u narednim tjednima čut ćemo kako to zvuči kad “Ideš s njim”. Spot je već snimljen. 

Ona je Gordana Marković, polovica dua Auguste i kantautorica iz Zagreba, pjevačica u HRT-ovoj emisiji A-strana koja trenutno radi na svojim prvim solo pjesmama. Publika ih je imala prilike čuti samo jednom do sada – u KSET-u krajem veljače kada je Gordana nastupila kao predizvođačica upravo Voland Le Matu. Usto mu je na pjesmi “Nigredo” otpjevala i prateće vokale pa ovo dvoje izvođača zapravo veže i više nego što je na prvi pogled vidljivo. 

Kombinacija je provjerena, a kako to zvuči kada Momir i Gordana ukrste gitare možete poslušati na novom izdanje Living Room Sessiona. 

Više informacija o događaju možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

– Google oglasi –