U parku Maksimir smo nazočili otvorenju drugog izdanja manifestacije Advent u Maksimiru! Svakako pozdravljamo ovaj način širenja adventskih događanja i van centra grada, čime su zasigurno najsretniji stanovnici istočnog dijela grada, posebno na predjelu oko parka Maksimir.

Što vas sve očekuje u Adventu u Maksimiru možete pročitati u članku Advent u Maksimiru: Glazbeni brojevi iz baleta Petra Iljiča Čajkovskog za otvaranje, a u nastavku možete pogledati fotogaleriju sa svečanog otvaranja.

Također vas pozivamo da pogledate veliku fotogaleriju s paljenja prve adventske svijeće na Manduševcu, otvaranja Ledenog parka na Tomislavcu i paljenja adventskih lampica u parku Zrinjevac.

Sve fotografije možete pronaći na portalu licegrada.media.

Sve o ovogodišnjem izdanju manifestacije Advent u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada, možete pronaći na stranici licegrada.hr/advent.

Sviđaju vam se fotografije portala Lice Grada? Pogledajte našu bazu zagrebačkih fotografija smještenu na portalu licegrada.media gdje možete pronaći više od 50.000 raznih kadrova sa zagrebačkih ulica!

Istražite Lice Grada: