Pratite naš fotografski portal | licegrada.media

Svi posjetitelji Hrvatskog povijesnog muzeja tijekom ljeta, uz aktualnu izložbu “Nedostupna baština”, koja je otvorena do 30. rujna 2018. godine, mogu od ovog vikenda razgledati i ekskluzivnu izložbu fotografija s veličanstvenog dočeka srebrnih hrvatskih nogometnih reprezentativaca – “Neopisivo”.

Javnosti će ovim putem biti predstavljen izbor od 70-tak fotografija, koje je na glavnom zagrebačkom trgu snimila muzejska fotografkinja Ivana Asić.

Uz fotografije sa sjajnom atmosferom Vatrenih i navijača, posjetitelji će moći razgledati i neke od popularnih navijačkih rekvizita, koji su pratili naše Vatrene na njihovom putu po Rusiji i u Hrvatskoj, tijekom ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva i svečanih dočeka diljem Lijepe naše.

Radno vrijeme muzeja je od ponedjeljka do petka u vremenu od 10 do 18 sati, te subotom i nedjeljom od 10 do 13 sati. Muzej je zatvoren na državne praznike i blagdane.

Cijena ulaznice je 15 kuna, za učenike/studente/umirovljenike 10 kuna, a djeca predškolske dobi, hrvatski branitelji, članovi ICOM-a i strukovnih udruženja ostvaruju besplatan ulaz.

Naslovna fotografija: Lice Grada

Pratite nas na našoj Facebook stranici!

Podijelite!
5

Comments

comments