U Hrvatskom povijesnom muzeju možete pogledati izložbu “Neopisivo”

Svi posjetitelji Hrvatskog povijesnog muzeja tijekom ljeta, uz aktualnu izložbu “Nedostupna baština”, koja je otvorena do 30. rujna 2018. godine, mogu od ovog vikenda razgledati i ekskluzivnu izložbu fotografija s veličanstvenog dočeka srebrnih hrvatskih nogometnih reprezentativaca – “Neopisivo”.

Javnosti će ovim putem biti predstavljen izbor od 70-tak fotografija, koje je na glavnom zagrebačkom trgu snimila muzejska fotografkinja Ivana Asić.

Uz fotografije sa sjajnom atmosferom Vatrenih i navijača, posjetitelji će moći razgledati i neke od popularnih navijačkih rekvizita, koji su pratili naše Vatrene na njihovom putu po Rusiji i u Hrvatskoj, tijekom ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva i svečanih dočeka diljem Lijepe naše.

Radno vrijeme muzeja je od ponedjeljka do petka u vremenu od 10 do 18 sati, te subotom i nedjeljom od 10 do 13 sati. Muzej je zatvoren na državne praznike i blagdane.

Cijena ulaznice je 15 kuna, za učenike/studente/umirovljenike 10 kuna, a djeca predškolske dobi, hrvatski branitelji, članovi ICOM-a i strukovnih udruženja ostvaruju besplatan ulaz.

Naslovna fotografija: Lice Grada