Advent u Zagrebu je jučer dobio još jednu novu lokaciju, riječ je o Tunelu Grič koji je svjetlo dana ugledao ovog ljeta. Inače sivi i tmurni, iako i vrlo zanimljivi, tunel Grič čarobno je ukrašen uz pomoć plavkaste rasvjete i projektora koji na obje strane većeg dijela tunela projiciraju motive karakteristične za ovo doba godine. Atmosferi pridonose i umjetničke instalacije i skulpture koje dominiraju prostorom, a nezaobilazni detalji su i 3D skulpture nastale posebnom rasvjetom.

Za vrijeme Adventa u Tunelu Grič, svakodnevno od 16. do 24. prosinca (u periodu od 15 do 21 sat), nastupat će različiti glazbenici, a dominirat će pjevački zborovi s repertoarima božićnih pjesama i klasičnih napjeva.

Tunel će biti otvoren od 9 do 23 sata, te ostaje besplatan za sve posjetitelje. Uvijek smo preporučali posjet Tunelu Grič, a upravo je postao i nezaobilazna lokacija u sklopu šetnje gradom za vrijeme Adventa.

Sve objave vezane uz Advent u Zagrebu možete pronaći ovdje.

Sviđaju vam se fotografije portala Lice Grada? Pogledajte našu bazu zagrebačkih fotografija smještenu na portalu licegrada.media gdje možete pronaći više od 50.000 raznih kadrova sa zagrebačkih ulica!

Istražite Lice Grada: