Trogodišnji Dodo s očima koje će rastopiti svako srce čeka novi dom

Foto: Helping Animals CRO

Dodo je jedan od pasa za koje ćete poželjeti da bude uz Vas stalno. Mješanac je između Njemačkog ovčara i staffa, većeg je rasta oko 35 kg. Ovako predivan i predobar pas izgubio je dom zbog preseljenja vlasnika.

Dodo obožava ljude, više od toga jedino se voli voziti, njegova glava će Vam stalno biti na ramenu. Lijepo hoda na povodcu, a ako Vas i to sve do sada nije kupilo, onda obratite pozornost na njegove prekrasne oči.

Foto: Helping Animals CRO

Trenutno živi sa 20 pasa i zna kućni red. Ima tri godine, a u novi dom dolazi cijepljen, čipiran, kastriran, te očišćen od parazita.

Za Dodu zovite 091 318 5690 ili 091 600 7208 ili se javite u inbox Udruge S-PAS.

Helping Animals je skupina volontera koja želi pomoći svim starim i novim vlasnicima pasa, svima koji se žele educirati, svima kojima je potrebna bilo kakva pomoć. Svima koji su svjedoci zlostavljanja ili napuštanja ljubimaca, svima koji pomažu napuštenima da pronađu svoj novi dom i obitelj. U sklopu projekta pokrenuta je kampanja Foto njuške koja nudi usluge besplatnog profesionalnog fotografiranja pasa koji traže dom. Osnivači Helping animals: Robert Tomić, Suzana Svečnjak, Tomislav Vukelić i Iva Breški.

Kontakt: helping.any.animals@gmail.com i facebook stranica Helping animals.