Too Loud Fest 2019 u DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb

Pred nama je TOO LOUD FEST 2019 – festival dobrog zvuka i dobre glazbe u organizaciji Too Loud bloga. I dok je organizacija u punom zamahu i još uvijek se javljaju potencijalni izlagači, već je sada jasno da će ovogodišnje izdanje festivala nadmašiti prva dva.

Najveća novost TOO LOUD FESTA 2019 je nova, dodatna lokacija na kojoj će se također odvijati festival. Dosad se sve vrtjelo oko DoubleTree by Hilton hotela, a od ove godine pridružuje se i novoizgrađeni Hilton Garden Inn hotel, smješten u neposrednoj blizini tj. udaljenog svega 5 minuta hoda.

Time se proširio kapacitet izlagačkih mjesta, a uslijed sve većeg i većeg interesa, kako dosadašnjih, tako i novih domaćih i stranih izlagača. Uz 2., 8. i 9. kat DoubleTree by Hilton Hotela, sada je tu i cijeli 8. kat novog Hilton Garden Inn hotela s gotovo 1000 m2 izlagačkog prostora! Dosad je sudjelovanje potvrdilo 26 domaćih i stranih izlagača, a svakim danom broj se povećava.

Uz mnogobrojne audio i video prezentacije, i ove će godine festival biti popraćen koncertima, radionicama, predavanjima i multimedijalnim zbivanjima. Moći ćete ponovno uživati u probranim koncertnim nastupima, čuti neke od najboljih audio sustava današnjice, vidjeti najmodernije TV uređaje, upoznati se s novim tehnologijama i uživati u izložbi dizajnerskih audio proizvoda.

Naravno, ponovno će se na festivalu naći i distributeri nosača zvuka, tako da možete očekivati velik izbor gramofonskih ploča, CD-a i Blu-ray naslova po posebnim, festivalskim cijenama. Neće izostati ni nagradni natječaj za posjetitelje u kojem će moći osvojiti mnogobrojne nagrade. Jedna od njih bit će i ušne slušalice, vrijedne više od 400 eura, posebno dizajnirane i oblikovane prema ušima dobitnika nagrade!

Dakle, sve je jasno, pred nama je još jedan glazbeno-vizualni događaj godine koji ne želite propustiti! U sljedećim danima, pratite najave na blogu, Too Loud Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Detaljan program festivala, bit će uskoro objavljen na službenoj stranici festivala.

Još jedna važna napomena – ako želite podržati festival na ovaj ili onaj način, biti dio programa ili ga želite iskoristiti za vlastitu promociju, javite se u Inbox ili na tooloudfest@tooloudfest.com. Ljudi smo, dogovorit ćemo se!

TOO LOUD FEST 2019 održat će se u subotu i nedjelju, 19. i 20. 10. 2019., od 10 do 20 sati, na lokacijama:

DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb, Vukovarska 269A
Hilton Garden Inn hotel Zagreb, Radnička cesta 21
Cijena ulaznica:

Jedan dan (subota ili nedjelja) – 35 kn
Dva dana (subota i nedjelja) – 50 kn

Ulaznice će se moći kupiti putem Ticket Shop online servisa, ali i na dane održavanja festivala na ulazu DoubleTree by Hilton Hotela Zagreb i Hilton Garden Inn hotela Zagreb.

Tekst: TOO LOUD FEST 2019