Tesla slavi rodjendan a Purgerica poklanja! Idemo proslaviti 163. rodjendan našeg genijalnog Tesle jednom sasvim novom, besplatnom špancirancijom? Purgerica vas vodi u priču o Tesli, ali brojnim poznatim i manje poznatim patentima, izumima, pametnim doradama i neobicnim upotrebama tehnike i predmeta, koje su se dogodile u Agramu starome. Nazovi M radi umorstva? Ma ne, nazovi Zagreb radi izuma!

Puno izumiteljski-inspiriranih štikleca čeka vas u glanc novoj španciranciji “ZAGREB IMA ISTI POZIVNI”, već ovoga petka!

Kako uhvatiti Purgericu?

DATUM: petak, 12. srpnja 2019. godine

VRIJEME: 19:30h

#UHVATIPURGERICU na lokaciji: kod Meteorološkog stupa, na Zrinjevcu

PREPOZNAJ PURGERICU? U crnoj boji!

PRIJAVE SU OBAVEZNE! Prosimlepo, prijaviti se možete putem SMSa, Whatsappa ili Vibera na: 0916363661, ili putem maila na: purgerica@yahoo.com Budite tak fini da napišete svoje cijenjeno ime i prezime i koliko španciranata vodite sa sobom.

BROJ MJESTA: ograničen, #uhvatipurgericu što prije!

TKO JE DOBRODOŠAO: pozitivci, veseljaci, znatiželjnici, smijalice, istraživači mali i veliki, Purgeri i Purgerice, dotepenci i dotepenke, izumitelji i izumiteljice, od 4 do 84 ili od 7 do 77, sasvim je svejedno tko ste i što ste, dođite veseli i budite spremni na iznenađenja! Rado primamo i četveronožne krznene špancirante

Spremni za iznenađenja?

– Google oglasi –