Sudjelujte na radionici ”Magija crteža – osobni simboli i arhetipovi”

U subotu, 22. rujna 2018. od 14 do 17 sati održati će se kreativna radionica ”Magija crteža – osobni simboli i arhetipovi” u organizaciji HDLU Zagreb, u prostorima privatne škole s pravom javnosti LINIGRA (prizemlje), na adresi Gjure Szaba 4, Zagreb (kod tramvajskog okretišta Črnomerec), s početkom u 14 sati.

Radionica je namijenjena umjetnicima iz različitih strukovnih udruga: HDLU Zagreb, HZSU-a, HDLU-a, ULUPUH-a, i dr., no također i umjetnicima koji nisu članovi nikakvih udruga, a žele doći na radionicu i upoznati se sa kolegama iz HDLU Zagreb.

Radionica i svi materijali na njoj su besplatni, te će se na njoj istraživati jezik simbola, mita i arhetipova koji stimuliraju naše intuitivno, kreativno biće, baviti će se simbolima različitih kultura, astrologijom i tarotom i kroz slobodni crtež u različitim tehnikama ispričati neke svoje osobne priče o unutarnjem kreativnom iskustvu.

Također je ovo i eksperimentalna radionica, jer HDLU Zagreb planira iduće godine organizirati niz događanja, s kojima bi popularizirali crtačku vještinu i predstavili domaće umjetnike koji se bave crtežom na portalu Zagrebački likovni umjetnici.

Svi zainteresirani mogu se najaviti na mail udruge hdlu.zagreb@outlook.com do petka, 21. rujna 2018. godine, jer je broj sudionika ograničen (20 sudionika).