Svi ljubitelji dobrih priča, napetih zapleta, neodoljivih likova i važnih po(r)uka – došli ste na svoje. Laboratorij zabave poziva vas sve na storytelling evening pod naslovom Priče o životu, mudrosti i ludosti.

U nedjelju 15. rujna 2019. godine, s početkom u 17,30 sati dođite u Pop Up Summer Garden, kraj ljetne pozornice Tuškanac. Za vas imamo još jednu u nizu storytelling poslastica – večer dobrih priča, ugodnih razgovora i pametne zabave za odrasle.

Pripremili smo koloplet narodnih priča iz raznih svjetskih zemalja. Priče će nas garantirano na trenutke nasmijati, rastužiti, iznenaditi, vratiti u neka starija i bolja vremena, probuditi tople uspomene, potaknuti na razmišljanje i na promjene.

A upravo je u tome moć dobre priče – upaliti naše unutarnje žaruljice, nasmijati nas do suza i dirnuti duboko čak i ona najhladnija srca!

Priče koje ćemo čuti ne dolaze same – sa sobom donose mnoge važne poruke i pouke, neodgovorena pitanja i vječne zagonetke. Što je to život? Što je mudrost, a što ludost? I gdje je granica? Pridružite nam se i o svemu ćemo tome prosuditi zajedno!

Kad završimo s pričama, počinjemo stvarati svoje (nove) priče kroz ugodno druženje. Zato povedite ekipu i zabavite se u izvrsnom društvu!

* ulaz je besplatan!

Tekst: Storytelling evening Priče o životu, mudrosti i ludosti