Prošlo je nešto više od tjedan dana kako je i službeno započeo Advent u Zagrebu, zbog čega smo svakodnevno na terenu, obilazimo sve adventske lokacije i pratimo sve događaje, zbog čega smo dio adventskog sadržaja već objavili, no imamo još više od tri tjedna za još puno hodanja po adventskim lokacijama.

Podsjećamo vas na poziv da za svoje fotografije na Instagramu koristite hashtag #adventskolicegrada kako bi pokazali svijetu kako izgleda najbolji europski Advent iz perspektive Zagrepčana! Sve fotografije ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu možete pogledati pod tagom adventzagreb2017.

No, prema onome što smo do sada objavili a na što ste vi najviše klikali i lajkali na Facebooku i Instagramu, daje se zaključiti da je dosadašnji hit Adventa u Zagrebu prekrasno uređeni Marićev prolaz koji povezuje Gajevu i Prašku!

Marićev prolaz

Odmah poslije Marićevog prolaza, dijelite naše oduševljenje novopridošlici na Advent u Zagrebu – Caffe de Matoš! Svaka naša adventska šetnja redovito uključuje i ovu lokaciju, stoga vas skroz razumijemo…

Caffe de Matoš

Treća lokacija nas uopće nije iznenadila jer je riječ o lokaciji koja inače oduševljava sve Zagrepčane i turiste, a riječ je o Adventu u tunelu Grič. Podsjećamo vas da će aktualna scenografija u tunelu Grič trajati do 17.12., a nova tema dolazi 19.12.

Advent u tunelu Grič

U sljedećem tjednu najavljujemo nove kilometre koje ćemo preći obilazeći adventske lokacije, te puno novih objava i fotografija kojim se jako veselimo!

Istražite Lice Grada: