Što je zajedničko psihologiji, dizajnu, poduzetništvu i poljoprivredi?

Odgovor na pitanje iz naslova: Zajedničko je to da okupljaju događanje koji će se od 8. do 14. svibnja održati u Zagrebu. U nastavku članka otkrijte o čemu je točno riječ.

Ukoliko želite u svoj život unijeti malo novih znanja, Udruga OAZA organizira radionicu pod naslovom Emocionalne inteligencije. Poznato je kako je emocionalna inteligencija presudna za uspjeh i stabilne međuljudske odnose, a često je važniji faktor od same opće inteligencije. Više o tom važnom fenomenu možete saznati 12. svibnja, s početkom u 17 h, u prostorijama Udruge na adresi Frane Petrića 5.

Nastavljajući u istom tonu, za uspješne međuljudske odnose, a naročito one ljubavne, važno je znati što žele žene, a što muškarci. O tome će se govoriti 8. svibnja u Knjižnici Bogdana Ogrizovića, s početkom u 18 h. Eto, idealna prilika da bolje upoznamo psihologiju roda, naših boljih polovica. I nas samih, naravno.

Od 11. do 13. svibnja Zagreb je domaćin Leap Summita. Ako još ne znate od kolike je važnosti taj događaj, dopustite da kažem da je riječ o konferenciji koja okuplja mlade poduzetnike, studente, profesionalace i međunarodne lidere iz više od 30 zemalja. Količina znanja i iskustva koja će cirkulirati na samoj konferenciji nevjerojatna je, a imena predavača i termine predavanja možete pronaći na njihovim stranicama.

Idući nezaobilazan događaj je i Tjedan dizajna, jedno od najvećih dizajnerskih događanja u godini. Ovo je već četvrto izdanje tog događaja koji polako i sigurno postaje tradicija, a održat će se od 9. do 14. svibnja. Centralna lokacija je Lauba i park u neposrednoj blizini prostora. Detalje o događajima možete pronaći na stranicama.

Posljednja stvar nije najmanje bitna. Dapače, vrijeme je za pokazivanje solidarnosti i podrške našim mladim poljoprivrednicima koji će svoje proizvode izlagati na Sajmu mladih poljoprivrednika koji će se 12. i 13. svibnja održati na Cvjetnom trgu. Vidimo se tamo! Shvatite posjet kao spajanje ugodnog i korisnog!

Cvjetni trg

Tekst: Ivana Granić

Comments

comments