Srijedom u kazalište: predstava “Velika zvjerka” kazališta Planet Art

U srijedu, 23. svibnja 2018. godine u 19:30 sati, Kulturni centar Dubrava ugostit će Kazalište Planet Art i njihovu ekipu, Marka Torjanca, Slavka Juraga i Luku Dragića s predstavom “Velika zvjerka” (Roger Rueff) u režiji Slavice Knežević.

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke. Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

Kulturni centar Dubrava

Osim toga, Velika Zvjerka dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter. Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.

Rezervacija ulaznica isključivo na 2050 030, prodaja ulaznica isključivo na blagajni male dvorane u Kulturnom centru sat vremena prije početka predstave.