Sedma.

Saznajte sve o sedmoj sezoni platforme Lice Grada koja je startala 1. rujna 2019. godine i koja traje do 30. lipnja 2020. godine. Početak rujna obilježava kraj godišnjih odmora, početak školske godine i općeniti povratak u svakodnevnu rutinu. No, za platformu Lice Grada, 1. rujan ove godine označava početak sedme sezone rada na promociji ljepota grada Zagreba.

Ulazak u sedmu godinu postojanja brenda Lice Grada znači da nastavljamo sa svojom filozofijom koristeći se s dva jednostavna alata – riječima i fotografijom. Ukoliko pratite Lice Grada, znate da su fotografije naš temelj, filozofija i velika ljubav, a tome svjedoči i medijski dio platforme licegrada.media koji sadrži bazu zagrebačkih fotografija – Zbirka_LG, a koja je s početkom rujna brojala preko 40.000 različitih zagrebačkih fotografija.

Na čemu će se temeljiti Sedma sezona?

Najkraći odgovor bi bio – na bogatom sadržaju i fotografijama. Bogati sadržaj vam donosimo svakodnevno putem portala koji upravo gledate – licegrada.hr. A što se tiče fotografija, osim onih svakodnevnih kojim prenosimo život sa zagrebačkih ulica i izvještavamo s raznih događanja u gradu, tu su i razni projekti.

Pozivamo vas da popis naših projekata pogledate na licegrada.hr/projekti, a one posebne projekte, kako ih volimo nazivati, možete pogledati na licegrada.hr/lg1.

Naravno, tu je i jedan poseban segment putem kojeg ističemo sve one posebne, značajne fotografije koje smo zabilježili, i koje ćemo tek zabilježiti za vrijeme trajanja sedme sezone, a njih možete pogledati na licegrada.hr/sedma-foto.

Naravno, sve planove nećemo otkriti, ali zato sve novosti vezane uz sedmu sezonu možete pronaći unutar rubrike Sedma, klikom OVDJE. Pozivamo vas da nas pratite u još jednoj godini djelovanja platforme Lice Grada, koja će s krajem ove sezone napuniti punih sedam godina djelovanja.