Naša najdraža Purgerica vas vodi u još jedno španciranje zagrebačkim ulicama! U nastavku saznajte sve informacije o turi “Grič priča priču”.

Ovoga vikenda, s dvije dame možete špancirat poć, jedna vas vodi u galantni dan, a druga u gričku noć… 😊🎩♥️ #uhvatipurgericu brzo i vješto i pridruži mi se na 2 besplatne tematske špancirancije ovog vikenda! Kako mi se možeš pridružiti? Prosim, čitajmo dalje:

🌚TEMA: “GRIČ PRIČA PRIČU”
🌚 O čemu pripovijedamo:
“Dok Bela IV sanja kraljevski san, mi ćemo mu doći uljepšati dan. Ispričat nanovo najljepše gričke priče, da kraljevo junačno srce veselo kliče: u mom Griču gradu još živi duh Zagreba grada, sve dok oni koji dišu pod Medvednicom, imaju svoje legende rada!”
🌚DATUM: SUBOTA, 26.10.
🌚VRIJEME: 18:30h
🌚#UHVATIPURGERICU na lokaciji: kod kipa sv.Jurja, ispred Kamenith vrata

🎩TEMA: “LJUBIM RUKE I MOJ NAKLON”
🎩 O čemu pripovijedamo:
“Jedna galantna dama doživjela je štres, izgubila je put natrag na svoj Orient Express. Prosim, milostive dame i gospodu, da joj pomognu u njezinom agramerskom hodu… počinjemo od tamo gdje je Meštrović ukrasio vodu! A dok šetamo kroz ulice grada, u priče će ući nekoliko galantnih dekada – godine nakon Velikoga potresa bit će naša tema, da doznate gdje se na Lenucijevoj potkovi skupljala gradska krema!”
🎩DATUM: NEDJELJA, 27.10.
🎩VRIJEME: 11:00h
🎩#UHVATIPURGERICU na lokaciji: ispred glavnog ulaza u HNK

♥️PRIJAVE SU OBAVEZNE! SMSom, Whatsappom ili Viberom na: 0916363661, ili e-mailom na: purgerica@yahoo.com
Zapišite mi, prosim, svoje cijenjeno ime i prezime, na koju španciranciju dolazite, te koliko španciranata vodite sa sobom.

♥️ BROJ MJESTA: ograničen, #uhvatipurgericu što prije!

Osmijesi spremni? Cipelcug pogon spreman? Idemo! 🖤

#Purgerica #pripovjedacica #uhvatipurgericu #gricpricapricu #ljubimruke #tajne #legende #spancirancija #uhvatimagiju #volimzagreb #zakajvolimzagreb #volimsvojgrad #besplatnespancirancije #tematskirazgled

Istražite Lice Grada: