NAŠA PRIČA.

hr-media-prica-07012020

Ovo je priča platforme Lice Grada.

uvod-platforma-lg-07112019_2

U nastavku pogledajte osnovnu podjelu portala (2) koji čine platformu Lice Grada

podjela-platforma-lice-grada-07012020
dnevnadozazagreba-07012020

SADRŽAJ

Sadržaj baziramo na brojnim rubrikama smještenim na portalu licegrada.hr. Od rubrika u kojima pišemo o zagrebačkoj povijesti, preko velikih fotogalerija, sve do najava zanimljivih događanja u gradu Zagrebu.

Kreiranje sadržaja se temelji na filozofiji Jučer – Danas – Sutra, o kojoj možete više pročitati na stranici licegrada.hr/jds.

Osim rubrika, veliku ulogu u kreiranju sadržaja imaju svakako i brojni projekti, o kojima možete čitati u nastavku.

To je samo mali dio bogatog sadržaja koji svakodnevno donosi portal licegrada.hr

RUBRIKE

rubrike-07012020

PROJEKTI

FOTOGRAFIJE

Kada je u srpnju 2013. godine Lice Grada prvi put ugledalo svjetlo dana i zauzelo svoj mali dio na internetskim prostranstvima, ideja i filozofija su bili usmjereni prema fotografijama grada Zagreba. 

Ništa se nije promjenilo do danas. Dapače, u ovih nekoliko godina, Lice Grada se pretvorilo u pravu platformu koju čine čak tri portala, a od kojih jedan sadrži i veliku bazu zagrebačkih fotografija

zbirka-lg-grafika-07112019

Još od samih početaka platforme Lice Grada razvijala se ideja o izgradnji velike baze zagrebačkih fotografija koja bi okupljala različite ilustracije zagrebačkih vizura, događanja u gradu Zagrebu i života sa zagrebačkih ulica. 

Danas imamo točno to! Bazu fotografija, koja nosi ime Zbirka_LG, a koja okuplja desetke tisuća različitih zagrebačkih fotografija te kontinuirano raste. Svakodnevno smo na zagrebačkim ulicama gdje prikupljamo nove fotografije različite tematike, prenosimo šarm zagrebačkog duha na vaše pametne telefone, tablete i laptope, te našim fotografijama želimo zamrznuti vrijeme i pričati zagrebačke priče na naš jedinstven način.

INFORMACIJE

Lice Grada ima svakodnevnu ulogu u informiranju građana grada, ali i svih posjetitelja Zagreba. U nastavku možete pogledati kako koncipiramo servisni dio za građane smješten na portalu licegrada.hr

informacije-za-gradjane-05122019