Premijerna tura “I kaj, i ča” u koju vas vodi Purgerica Josipa

Naša nam najdraža Purgerica priprema nove poslastice u obliku obilazaka grada Zagreba – sljedeći termini su sutra, 13. listopada od 18 sati, i u nedjelju, 14. listopada, također od 18 sati.

Usred Zagreba, stoji neobičan trag povezanosti našeg grada i Istre. Taj će vas trag ove subote i nedjelje povesti na premijernu šetnju Zagrebom, tijekom koje ćete poznate i nepoznate legende i štiklece o dragom nam Agramu, povezati pričama o štrigunima i štrigama, učenim glavama, studentskoj IKSici, i još puno toga, zagrebačko-istarskoga.

Dobrodošli su svi Purgeri i Purgerice, Zagrepčani i Zagrepčanke, dotepenci i dotepenke, Istrijani i Istrijanke, gosti iz bliza i daleka, djeca, oni koji se još uvijek osjećaju kao djeca, kao i zlatna generacija baka i djedova, koja se također osjeća kao da su još djeca!

NAPOMENA zbog interesa te ograničenog broja mjesta u grupi, prijava za razgled je OBAVEZNA! Prijave su otvorene do popunjenja mjesta u grupi. Način prijave: pošaljite Whatsapp, Viber ili SMS poruku Purgerici na 0916363661. Navedite DATUM ZA RAZGLED, svoje ime i prezime i točan broj osoba koji dolazi s Vama – #uhvatipurgericu brzo i vješto! 

Sadržaj donosi: