Purgerica slavi svoj 1. rođendan i vodi vas na jedan sasvim poseban razgled grada. Umjesto poklona Purgerici, darivat će se oni najpotrebitiji građani, o kojima skrbi Humanitarna udruga “Zagrebački humanitarci”. Dođi na #obojizagreb i pomozi! Kako? #uhvatipurgericu u crveno-plavim bojama kod Manduševca, u subotu, 27. listopada, u 11h i u 17h, i #obojizagreb u nove boje!

Kako će se šetati?

I mala je promjena dovoljna da nekome obojimo sat, dan i tjedan u drugačiju boju. Prijavite se na šetnju s Purgericom i uživajte u sasvim novom tematskom razgledu “Oboji Zagreb”, tijekom kojeg ćemo pripovijedati o simbolima našeg Zagreba obojanim u nijanse careva, vladara, sumnjivih kraljica, izumitelja i svih onih koji su obojali Zagreb u jednu gospodsku, veselu, finu, fakinsku, i purgersku boju

Kako će se pomoći?

Sav novac koji na kraju ture prikupimo u Purgeričinu kasicu, a koji ćete ubaciti umjesto ulaznice za razgled ili tringelta/tipa/manče Purgerici, bit će uplaćen na račun udruge Zagrebački humanitarci. Vrijedne ruke volontera taj će novac iskoristiti za kupnju hrane i potrepština za najpotrebitije obitelji o kojima se brinu na području našeg grada.

Kako se prijaviti na razgled?

Zbog ograničenog broja mjesta, prijava za razgled je OBAVEZNA! Prijave su otvorene do popunjenja mjesta u grupi. Način prijave: pošaljite Whatsapp, Viber ili SMS poruku Purgerici na 0916363661. Navedite svoje ime i prezime, točan broj osoba koji dolazi s Vama te termin u kojem želite doći na razgled (11h ili u 17h)

NAPOMENA: svi oni koji ne mogu doći na jedan od ova 2 tematska razgleda, pozvani ste da posjetite stranicu Humanitarna udruga “Zagrebački humanitarci” i pročitate više o tome kako i što donirati. I malo je jako puno, kad je obojano u prave boje.

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook eventu.

Istražite Lice Grada: