Predstavljamo prvu rubriku na našoj novoj platformi Lice Grada TV

Drage naše čitateljice i čitatelji, nakon dugog rada, analize i razrađivanja ideje, došao je dan da vam predstavimo najnoviju rubriku portala Lice Grada.

Često smo isticali da se ponosimo našim fotografijama, no shvatili smo da je vrijeme da naš sadržaj malo i „oživi“, zbog čega smo napravili video drugog izdanja Festivala svjetla. Pozitivne reakcije bile su samo potvrda da smo na dobrom putu i da je vrijeme da proširimo naš sadržaj. Već smo pisali o našem najnovijem projektu – Lice Grada TV, a sada je vrijeme da vam predstavimo i novu rubriku koja će se nalaziti na navedenoj platformi.

Predstavljamo vam rubriku jednostavnog naziva – Minuta Zagreba.

Riječ je o serijalu kratkih videa (u trajanju od oko jedne minute) koji će pričati zagrebačke priče: o spomenicima, trgovima, parkovima, ulicama, legendama… Znači: kratko i jasno, bez puno filozofiranja. Već sutra započinjemo s prvim videom, a u planu je objavljivanje jednog videa tjedno. No, kako smo zaintrigirani ovom novom rubrikom, postoji mogućnost i češćeg objavljivanja, sve ovisi o tome kako će vam se svidjeti naša ideja.

Osim rubrike Minuta Zagreba, naš YouTube kanal će biti platforma i za videe drugih rubrika. Kako smo snimili Festival svjetla, tako ćemo snimati i sve ostale značajnije događaje u gradu Zagrebu, a nadamo se i nešto dužim videima koji će funkcionirati kao i rubrika Foto priča na našem portalu, no, više o tome u narednom periodu.

Još malo strpljenja jer već sutra nam dolazi prvi video naše nove rubrike Minuta Zagreba!