“Voliš li me?”, predstava nastala u suradnji Zagrebačkog glumačkog ateljea i Studija EXIT, premijerno će biti izvedena 8. studenog 2018. u 19h. Radi se o autorskom projektu četvero glumaca; Janeza Vajeveca koji potpisuje režiju, Andreja Vajeveca koji potpisuje dramaturgiju te Vesne Tominac Matačić i Žige Čamernika koji igraju ljubavni par.

O predstavi

Život koji smo sanjali nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

Ovo su neke od tema koje otvara komedija »Voliš li me?«, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Nakon premijerne izvedbe 8. studenog 2018., predstavu možete pogledati i 9., 10. i 11. studenog 2018. u 19h u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

Autorski tim

Režija: Janez Vajevec
Dramaturgija: Andrej Vajevec
Igraju: Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik
Glazba: Zvonimir Dusper
Ženski kostim: Etna Maar
Svjetlo: Saša Fistrić
Fotografija: A. Saška Mutić
Grafički dizajn: Miljenka Matić
Video: Costa Ipsa
Produkcija: Zagrebački glumački atelje u suradnji sa Studijom Teatra EXIT
Umjetnički ravnatelj Teatra EXIT: Matko Raguž
Za ZGA: Vesna Tominac Matačić

– Google oglasi –