Kao i prethodnih godina, centralni kazališni događaj u studenom je Noć kazališta! Deseta po redu Noć kazališta održat će se 17. studenog 2018. godine, a zbog velikog interesa u Centru Knap su odlučili večer prije, u petak 16. studenog 2018. godine, sve posjetitelje iznenaditi svojevrsnom uvertirom u obliku besplatnog koncerta i predstave u pola cijene!

Naime, u 19 sati u koncertnoj dvorani Centra Knap poslušajte BESPLATAN koncert sjajnog dvojca Dua EmmaLee. Flautistica Lidija Ljubičić i gitaristica Ema Stein izvest će raznovrstan i zanimljiv program i zasigurno očarati i najzahtjevniju publiku. Pomno odabrana djela za ovaj sastav istaknut će istančan osjećaj za fraziranje, te ritmičku i dinamičku usklađenost

Nakon opuštanja uz koncert, u kazališnoj dvorani u 20h započeti će predstava “RONDO”. Ovo intrigantno Schnitzlerovo remek-djelo iz 1921. godine istovremeno je humoristično, satirično i uznemirujuće seksi, a opet nemilosrdno secira našu intimu i nagone i nastavlja se vrtjeti kroz vrijeme. Režiju potpisuje Ivana Peroš, a glume Nikolina Ljuboja i Danijel Radečić.

Centar Knap je za vas pripremio još jedno iznenađenje! Dvije ulaznice za predstavu “RONDO” možete dobiti po cijeni od 50 kuna, u prijevodu, za cijenu jedne ulaznice – dobivate dvije!

Ne propustite ovu fenomenalnu ponudu i rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme! Idealna prilika za nečiji poklon i dobar provod.

Za osježenje nakon ove vruće predstave pobrinuti će se Knap Caffe koji je otvoren svakim radnim danom od 18h.

Rezervacije na: 01 2303 122 ili na knap@knap.hr