Posao u Zagrebu: Pogledajte što se nudi na tržištu rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

Dupin d.o.o. zapošljava komercijalista na terenu za Zagreb i Zadar (m/ž). Prijave su otvorene do 6.12. Posao se sastoji od razvijanja prodaje, distribucije, te unapređenje prodaje prema definiranim ključnim kupcima i slično. Potrebno je poznavanje terena i kupaca, obvezno iskustvo u FMCG sektoru, lako uspostavljanje dobrih poslovnih odnosa sa potencijalnim i održavanje kontakata sa postojećim klijentima. Traži se radno iskustvo od minimalno dvije godine. Poslodavac osigurava službeno vozilo na korištenje. Prijavite se.

CCPorter zapošljava na poziciji Sales Specialist with Croatian (m/ž), Specialist with Croatian and Slovenian (m/ž) i Specialist with Croatian and Macedonian (m/ž),. Rad se obavlja od kuće. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, bonuse i benefite. Uvjeti su mogućnost komuniciranja na traženim stranim jezicima te poljskom ili engleskom i iskustvo na pozicijama povezanima s korisničkom službom. Prijavite se na linku.

Ziegler zapošljava na poziciji programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

Metro traži Finance Officer – a / referenta za financije (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 3.12. Očekuju se minimalno srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, najmanje pet godina radnog iskustva na financijskih poslovima, razijene komunikacijske vještine, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Posao obuhvaća obradu kreditinih zahtjeva i prikupljanje instrumenata osiguranja od pravnih osoba i slično. Aplicirajte.

Auto Benussi zapošljava automehaničara (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 21.12. Traže se odgovorne, dinamične i visoko motivirane osobe sa iskustvom. Poslodavac nudi stimulativna primanja i priliku za stalno usavršavanje. Prijavite se putem linka.

Stolar d.o.o. traži operativnog direktora (m/ž) za rad u Donjoj Zelini. Prijave su otvorene do 12.12. Radni zadaci obuhvaćaju odgovornost za koordinaciju, organizaciju i nadzor svih poslovnih procesa unutar kompanije s ciljem unapređenja rezultata poslovanja i slično. Traži se obvezno višegodišnje radno iskustvo u stolarskoj djelatnosti, višegodišnje radno iskustvo na voditeljskim pozicijama, napredno korištenje MS Office paketa, AutoCAD-a i ostalih programa za tehničko crtanje. Prijavite se.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. traže inženjera osiguranja kvalitete – Quality assurance engineer (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 9.12. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema elektro ili tehničkog smjera, radno iskustvo u poslovima vezanim za osiguranje kvalitete te poznavanje alata kvalitete. Potrebno je i aktivno korištenje i poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka.

Energo – Tehna d.o.o. zapošljava cjevara (m/ž), bravara (m/ž) i zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Sesvetski Kraljevec, a rok prijave je 1.12. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna, a radno iskustvo nije uvjet. Prednost imaju osobe s tehničkom strukom. Aplicirajte.

Slične objave