Pomozimo veseloj i razigranoj Neli da pronađe svoj novi dom

Foto: Helping Animals Cro

Crna, preplašena, neshvaćena, samozatajna, oprezna… sve je to Nela dok vas ne upozna. Ako joj poklonite vrijeme (uz ljubav) da vas zavoli, pretvara se u veselu, razigranu, šašavu mazu.

Topi se na najmanji znak pažnje, prati u stopu, pokazuje ljubav na svakom koraku. Ne poznaje dosadu, uvijek je spremna na ludorije samo da izmami osmijeh na vaše lice. Uz nju nema depresije, nema tuge. Uz nju vlada samo veselje i optimizam.

Foto: Helping Animals Cro

Nela je mlada hiperaktivka, uvijek spremna za igru, za šetnju, za trčanje. Nela neće osvajati vas, vi morate osvojiti nju. Kada ju osvojite, dobivate najodaniju prijateljicu. Mlada je oko 3 godine, kompletno cijepljena, čipirana, sterilizirana, redovito čišćena od unutarnjih parazita i vanjskih nametnika. Nela je jedna od onih pasa oko kojih se treba potruditi.

Nela je jedna od onih koja ce vam sav trud, ljubav i pažnju vratiti stostruko.

Nela je na skrbi kod Antonia Samac i Nine Balaško, a nju i ostale pse koji se udomljavaju i za koje brinu Nina i Antonio možete pratiti na Facebook stranici Betty.

Foto: Helping Animals Cro

Helping Animals je skupina volontera koja želi pomoći svim starim i novim vlasnicima pasa, svima koji se žele educirati, svima kojima je potrebna bilo kakva pomoć. Svima koji su svjedoci zlostavljanja ili napuštanja ljubimaca, svima koji pomažu napuštenima da pronađu svoj novi dom i obitelj. U sklopu projekta pokrenuta je kampanja Foto njuške koja nudi usluge besplatnog profesionalnog fotografiranja pasa koji traže dom. Osnivači Helping animals: Robert Tomić, Suzana Svečnjak, Tomislav Vukelić i Iva Breški.

Kontakt: helping.any.animals@gmail.com i facebook stranica Helping animals.