HomeAktualnoDogađanjaPogledajte sve stare, ali i nove lokacije novog izdanja Adventa u Zagrebu

Pogledajte sve stare, ali i nove lokacije novog izdanja Adventa u Zagrebu

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada.

Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna!

Ovogodišnje izdanje manifestacije Adventa u Zagrebu pokazat će nam dobro poznate adventske lokacije, ali i neke nove.

Kao i dosadašnjih godina, neizostavni je Ledeni park na Tomislavcu, perivoj Zrinjevac na kojem će zasjati tisuće lampica, Fuliranje kao mjesto prefine hrane, Europski trg, Božićna bajka na Trgu bana Josipa Jelačića, Advent kod HNK, tunel Grič u božićnom ruhu, popularni Advent na Strossu + Vranicanijeva poljana, pa Caffe de Matoš, te BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima.

Kao i prošle godine, Advent u Zagrebu stiže i u park Maksimir i na Prekrižje, ali od ove godine nam stiže i Filmski Advent na Tuškancu kao i Advent u Oktogonu.

Naravno, to je samo mali dio onoga što nas očekuje, no da bi saznali sve, imamo još samo malo pričekati…

Nekoliko dana uoči starta manifestacije Advent u Zagrebu, na portalu Lice Grada ćemo kreirati posebnu stranicu gdje ćete moći saznati SVE o ovogodišnjem izdanju. Svi članci, fotke i ostale zanimljivosti – sve na jednom mjestu!

– Google oglasi –
Ivan Klindićhttp://licegrada.hr
Fotoreporter koji je svoju ljubav prema gradu i fotografiji odlučio spojiti 2013. godine kada je pokrenuo Lice Grada, da bi nekoliko godina kasnije to pretvorio u svoj posao koji svakodnevno živi. U slobodno vrijeme trči maksimirskom šumom i smišlja nove ideje i poslovne pothvate za platformu koju upravo čitate.

Must Read

Google search engine

– Google oglasi –