Pogledajte što vas očekuje u jezivo smiješnom tjednu u Studiju smijeha

Jezivo smiješan tjedan u Studiju Smijeha koji će vas nasmrt nasmijati na vrijeme za Haloween! Uz HalloWine koji će vas opiti smijehom i vinom, možete se zabaviti i na kvizu Smogovci.

Prva polovica tjedna rezervirana je za kvizove. Ispitajte svoje znanje o svima najdražoj družini- Smogovci kviz u utorak 29.10 i prisjetite se svog djetinjstva i uspomena vezanih uz Smogovce. U srijedu 30.10 je ponovno vrijeme za ispitivanje vlastitog znanja na Knjiški kviz, a idealan je za knjiške moljce jer ga vodi Alis Marić čiju stranicu Čitaj Knjigu voli svaki zaljubljenik u čitanje. Povedite svoje prijateljice/e s kojima vječno raspravljate o knjigama i željno iščekujete najnovije knjige nadražih autora.

Za najstrašniji dan godine, četvrtak 31.10, pripremljen je HalloWine party na kojem možete bez ograničenja piti vino i gledati stand up. Za najbolje maske dijele se cjelogodišnju ulaznice za stand up program u Studiju Smijeha, a dodatan plus je da nitko neće znati da ste baš vi popili toliko vina ako ne znaju tko se nalazi ispod maske. 

Nakon što se crkva uzruja Halloween događajem, nastavlja se sa 7 smrtnih grijeha u subotu 02.10, na kojem možete griješiti, a poslije showa svi idu na kolektivnu ispovijed tako da se bez zadrške možete smijati forama na temu religije, crkve i ostalog. 

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili https://www.facebook.com/StudioSmijeha/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.