#ostanidoma

#ostanidoma uz portal Lice Grada i blog Stari Zagreb

Trenutno se nalazimo u iznimno teškim vremenima koja su do skora bila tek nezamislivi scenarij koji smo imali prilike gledati u mnogobrojnim filmovima. Nećemo pisati o novom broju oboljelih od COVID-19 virusa, niti o najnovijim zabranama i ograničenjima, već ćemo vas pozvati da uz portal Lice Grada i blog Stari Zagreb provedete barem dio svog vremena dok je gotovo cijeli Zagreb zatvoren po svojim domovima.

Dok ste u izolaciji, pozvani ste da proučite neke od rubrika portala Lice Grada, ali i da posjetite blog starizagreb.licegrada.hr gdje smo s početkom 2020. godine počeli s pisanjem na temu zagrebačke povijesti.

I mi bi, kao i svi vi, sada najradije bili vani, uživali u proljeću u zagrebačkim parkovima, šetali Ilicom i Gornjim gradom, fotografirali život sa zagrebačkih ulica, zagrebačke panorame, pa i pripremali se za brojna ljetna događanja koja svake godine okupe veliki broj gostiju u Zagrebu.

Nažalost, sve će to morati pričekati neka bolja vremena, a do tada Lice Grada ima jedan jedini cilj – svakodnevno dostavljati pregršt zanimljivog sadržaja vezanog uz naš najljepši grad – Zagreb.

Zdravlje je najbitnije, stoga vas pozivamo da pratite i poštujete sve upute Stožera civilne zaštite i Vlade RH, a sve informacije o aktualnoj situaciji u Republici Hrvatskoj možete pronaći na stranici koronavirus.hr.

Zadnje objave na portalu Lice Grada možete pogledati OVDJE, a ne zaboravite posjetiti i Facebook i Instagram profile Lice Grada, gdje se također svakodnevno objavljuje novi sadržaj.

I ne zaboravite,

#ostanidoma