Tijelo Riječi je osebujna radionica kreativnog pisanja unutar koje polaznici imaju priliku iskusiti opuštajuće, meditativne vježbe koje potiču maštu. Polaznici na temelju odabrane bajke, uz smjernice voditeljica, stvaraju vlastite tekstove i njima nadahnutu koreografiju. Koreografija je u skladu s mogućnostima polaznika – to su vježbe meditativnog karaktera osmišljene da potaknu imaginaciju te blagotvorno djeluju na zdravstvene tegobe (bolove u kralješnici, pokretljivost tijela, itd.)

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno plesno ili književno iskustvo, a pohađanje radionice je besplatno. Dođite i otkrijte ljepotu u procesu istraživanja riječi i tijela!

Ciklus radionica Tijelo Riječi, koje se bave odnosom teksta i pokreta, održava se od 2015. godine, a nastao je suradnjom Neve Lukić (spisateljice i povjesničarke umjetnosti) i Josipe Bubaš (plesačice i povjesničarke umjetnosti).

Autorice i voditeljice: Josipa Bubaš, Neva Lukić
Mjesto održavanja: Centar KNAP
Vrijeme održavanja: 29. 1. – 22. 2., utorkom & petkom / 17 do 19 sati
Nositelj projekta: ULUPUH

Informacije i prijave e-mailom (54plusulupuh@gmail.com), telefonom (091.530.1247) ili putem stranice https://kreativni54plusulupuh.wordpress.com