spot_img

One Dread zagrijao atmosferu na otvorenju malog zelenog Oktoberfesta

Osebujan reggae/dancehall/dub/rock sastav One Dread svojim energičnim nastupom i službeno je zagrijao atmosferu i otvorio Mali Oktoberfest na Strossmayerovom trgu. U veseloj atmosferi okupilo se dvjestotinjak ljubitelja dobre glazbe, piva i ukusne klope koju za naše posjetitelje priprema Klopica. 

Prva je to od devet večeri Malog Oktoberfesta, a u idućih 8 dana posjetitelje očekuju nastupi Maje Posavec, Nine Kraljić, The Beatles Revival Banda, Pocket Palme te DJ-eva Sanja Pandurić, Tommyja te Marka S

Ljubitelji piva na solarnom pivskom šanku mogu isprobati ponudu osam domaćih craft pivara, a svi posjetitelji kultnog Babinjaka mogu se opustiti i kulturno uzdizati uz preporučeni epidemiološki razmak. 

Zahtjevna pivska nepca u ponudi mogu pronaći piva Pivovare Medvedgrad, Zmajske pivovare, BRLOG zadružne pivovare, Lepi Dečki Breweryja, Pivovare Razum, Maximus Pivovare, Putne Pivovare te Lokalne Craft Pivovara.

Osim bogatog glazbenog i ugostiteljskog programa, očekuju vas i radionice Kestenova družina (24. listopada), Vesele Bundeve (31. listopada od 13 sati), a za najmlađe spremno je oslikavanje lica i klauna Balonka svakoga dana od 16 sati te vikendom od 10 sati. Vrijedi spomenuti i natjecanja u ispijanju krigle do dna koje će se održati 26 listopada te Beer Pongu 28. listopada.

Event se održava sukladno svim preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a na sigurnost pazi i Medikor koji svim posjetiteljima festivala osigurava zaštitne maske i dezinficijense kako bismo bili što sigurniji u doba epidemije koronavirusa. 

Posjetitelji će u vrhunskoj glazbi, pivu i klopi uživati sve do 31. listopada.Sve detalje možete pronaći na Facebook i Instagram profilima Green River Festivala te na Facebook eventu.

Slične objave