Jedanaesta po redu manifestacija Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održati će se u subotu, 16. studenog 2019. godine.

Kao i svake godine do sada, kazalište Knap sudjelovati će u spomenutoj manifestaciji i to komedijom koju je publika, od prve izvedbe, odlično prihvatila.

Radi se o crnohumornoj komediji A. Amurria “KAKO UBITI SUPRUGU ILI SUPRUGA BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO”

Redatelj ovog knapovskog hita nastalog 2017. godine je Boris Kovačević, a supružnike koji dijele svoju ubojitu ljubav glume sjajni Iskra Jirsak i Petar Atanasoski.

Predstava vrlo dinamično i duhovito opisuje deset vrsta najgorih supružnika koje, ukoliko želite sretan brak, treba izbjegavati u širokom luku.

Cijena ulaznice iznosi 25 kuna!

Ulaznice za Noć kazališta nije moguće rezervirati već samo kupiti u uredu marketinga (1.kat Centra Knap) ili online preko portala ulaznice.hr

Nakon predstave, u kafiću kazališta, Teatar Gaudeamus vas časti izvedbom “Scena na sceni”. Predstava je posvećena maloj formi, monologu.
Odabrani monolozi su iz filmskih klasika koji će ostati zauvijek pamćeni po snažnim emocijama, sjajnim glumačkim izvedbama i velikim važnim govorima. Ulaz je slobodan!

Istražite Lice Grada: