Gledajući datume, negdje smo na polovici projekta Okolo koji je već sada lijepo obogatio zagrebačke ulice, trgove i parkove. Iza nas je već nekoliko fotogalerija, a naša baza fotografija broji preko 150 fotografija raznih minijatura na zagrebačkim ulicama, umjetničkih djela i instalacija.

Nakon objektiva Toše Dabca, kreativnih likova od vune, interaktivne priče na platou Gradec i Knjige ljubavnih žalbi kod kule Lotrščak, krenuli smo u novu potragu.

Podno Strossmayerovog šetališta, na Zakmardijevim stubama, nalaze se dva jumbo plakata koji kriju nekoliko razlika, a na vama je da ih otkrijete.

Tako smo na Kaptolu naišli na biljku koja je nadomjestila nedostatak jednog prometnog stupića.

U prolazu Harmica i u Mesničkoj ulici smo naišli na minijature Michaela Pedersona, koji je skrio još nekoliko minijatura po gradu.

A na Vranicanijevoj poljani nalaze se neki od bestsellera u izdanju Frakture.

Također, na zidu kod Langovog trga skrio se jedan balon kojeg potpisuje Boris Bare.

Naravno, to nije sve! Uskoro se upuštamo u novu potragu! Sve fotogalerije možete pronaći ovdje na portalu Lice Grada, a sve fotografije projekta Okolo nalaze se na portalu licegrada.media.

Sviđaju vam se fotografije portala Lice Grada? Pogledajte našu bazu zagrebačkih fotografija smještenu na portalu licegrada.media gdje možete pronaći više od 50.000 raznih kadrova sa zagrebačkih ulica!

Istražite Lice Grada: