Centar za kulturu i informacije Maksimir nastavlja tjedno sve svoje programe provodititi online u kojima možete sudjelovati aktivno ili razgledati vizualno. Svima koji rade od doma, kao i onima koji su već za svojim radnim stolom, CKIM želi na svojoj Facebook stranici uljepšati pauzu svaki dan od 12:00 do 13:00 sati. 

Likovne radionice i dalje stvaraju predivne radove. Voditeljica radi sa polaznicima online zadajući im zadatke u različitim tehnikama. 

U suradnji sa Udrugom Pokret, u CKIM su pripremili online vježbe i ples, a voditeljice su osmislile bogat program interaktivnih vježbi koje možete raditi od  doma.

Sedmi kontinent odlučio nas je sve počastiti s filmovima koji su zaokupili pažnju brojne djece u Centru, a sigurno će i vašu. Uživajte i gledajte online.  

Predstavu Traumatic Arts-a „Šuma s tri bora“ isprepletena različitim cirkuskim vještinama pogledajte ovog puta online. 

Na Facebook stranici pod naslovom „Kreativni vikend u CKIM-u“ predstavljat će se različiti radovi autora kojima je umjetničko nadahnuće oplemenilo život i u ovim teškim vremenima, a spremni su ih podjeliti sa vama.  

Više o svakom programu  pogledajte na stranicama: https://www.mojmaksimir.com/ i https://www.facebook.com/centarza.kulturumaksimir

Istražite Lice Grada: