Četvrto izdanje kulturnog događanja More knjiga održava se od 29. lipnja do 8. srpnja na zagrebačkom Zrinjevcu. U organizaciji Lumen izdavaštva i ove se godine popularna lokacija pretvara u egzotičnu plažu na kojoj ćete moći besplatno pročitati više od 500 knjiga na hrvatskome i engleskom jeziku.

Radi poticanja kulture čitanja More knjiga središte će grada pretvoriti u oazu u sklopu koje ćete zaroniti u inspirativne književne svjetove uživajući pritom u ugodnoj atmosferi i bogatoj ponudi popratnih sadržaja. 

O programu:

Ljetni dani idealni su za bijeg na plažu, no i ove godine plaža dolazi k vama! Uz omiljenu razonodu – čitanje. Kao i svake, i ove će godine biti tematski jedinstvena. Odlazi se u egzotičan nomadski, beduinski svijet intenzivnih boja i ugodnih prostirki. Zauzmite svoje mjesto na popularnoj gradskoj plaži, odaberite knjigu, pijuckajte kavu ili koktele inspirirane knjigama i na trenutak zaboravite na svakidašnjicu. Osim knjiga koje ćete pronaći u Lumenovoj kućici, a u ponudi će biti i osvježenja te slatke i slane zalogaje. 

Kako bi atmosfera bila što ugodnija, u večernjim će vas satima zabavljati DJ-evi i jazz-bend, a u utorak 3. i srijedu 4. srpnja u suradnji s Motovun Film Festivalom prikazat ćemo i dva filmska naslova. Prve subote, 30. lipnja, u jutarnjim satima uživajte u glazbenom doručku na travi uz Frühstück, a sljedeće subote družite se s mladim umjetnicima koji će ilustrirati scene iz svojih omiljenih knjiga.

Ulazak na događanje je besplatan!

Istražite Lice Grada: